Hrvatski domoljubi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za sve Hrvate koji napokon žele promjenu u Hrvatskoj!

2 posters

WhiteRider

WhiteRider

Broj postova : 2

WhiteRider Empty WhiteRider

Postaj  WhiteRider ned kol 01, 2010 9:51 pm

Pozdrav !

Zovem se Marko, dolazim iz Koprivnice.
    Imam 17 godina.

Smatram se hrvatskim nacionalistom i smatram se takodjer bijelim nacionalistom.
    Zelim da Europa ostane ekskluziva bijele rase, tj. da se zaustavi imigracija arapa , turaka, crnaca itd. u europske zemlje.
    Smatram da su oni odgovorni za dobar dio ulicnog kriminala te da njihovo prisustvo skodi tisucljetnoj Europskoj kulturi.
    Neka dodju kao turisti, neka se dodju skolovat.. ok.. ali drzavljanstva i radne dozvole neka nedobiju Razz ..imamo dovoljno nezaposlenih Europljana. Ako industrija moli za jeftinom radnom snagom, neka se tvornice rade u njihovim zemljama (ako nema alternative)
    Takodjer smatram cigane problemom... smatram da ih treba sterilizirat, tako da nestanu za 100 godina.. ili ih deportirat u neku Africku zemlju za sicu.

Desnicar sam , no moja politicka uvjerenja su mix nacionalizma (navedeno gore), kapitalizma i nekih socijalistickih uvjerenja (besplatno skolovanje i medicinska skrb).. Dok se to sve spoji dobijemo nacional-socijalizam... odnosno nacizam. Samo sto je danas uvjerenje da cim je netko "nacist" da oce ubit sve ljude bla bla... ne, to je samo politicki model koji se desio jedanput u povijesti ali je bio odgovoran za mnogo smrti (makar je komunizam ubio 3 puta vise ljudi, a ipak je javnost tolerantna prema njemu).

Da se kapitalizam (sistem koji je ok) pojavio prvi puta u povijesti i da je taj predsjednik napravio neke zlocine, danas bi kapitalisti bili "zlo" a ocito nisu, samo je taj predsjednik usro stvar.
    Dakle, ako su odluke nekog covjeka lose, neznaci da je sistem los.
    Ako je svecanik pedofil, neznaci da je krscanstvo lose.
    Isto sa nacizmom, da je Hitler bio malo manje radikalan, sistem bi danas bio normalna pojava. U Europi danas nema stranki koje su se prozvale nacional-socijalistickima (makar im je ekonomsko/kulturna politika identicna ,vec koriste neki drugi naziv za tu politiku) imamo po aziji dosta NS stranaka, koje su postovane i ugledne.
    I ne, njihov cilj nije otvarati logore i ubijati strance Wink

to je to zasad, ako iamte pitanja - reply Smile
    Admin
    Admin
    Admin

Broj postova : 29

WhiteRider Empty Re: WhiteRider

Postaj  Admin čet kol 12, 2010 7:45 pm

Bok. Ja sam admin stranice,
    Net mi je bio u kvaru pa ti se nisam mogao javiti, stranica je jos u fazi punjenja i nije još pravo startala, tako da slobodno mozes popunjavati teme...

Jos jedanput pozdrav!!!

Sada je: sub stu 02, 2024 7:22 am.